Ga in zee met Immobiliën Agence Depoorter

 U wenst de opportuniteiten te kennen in vastgoed aan de kust of de mogelijkheden in kopen of huren van vakantiewoningen aan zee?

Vraag raad aan het Immobiliënkantoor Depoorter in Oostende of Middelkerke.

 

Ons eerste makelaarskantoor werd opgericht in 1976 en ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met drie kantoren aan de kust: twee te Middelkerke en één te Oostende. Door de jaren heen hebben wij de reputatie van een immobiliënkantoor met een kwaliteitsvolle en betrouwbare service verworven in alle vastgoedtransacties, van huren en verkopen tot projectbouw.

We zijn actief op het gebied van verhuur, verkoop, en beheer van vakantiewoningen, appartementen en handelspanden.  Inzake de verkoop zijn we zowel in nieuwbouw vastgoed als herverkoop toegelegd. Daarnaast staan we ook in voor verzekeringen en zijn we sinds jaar en dag gespecialiseerd in projectontwikkeling aan de Belgische kust. Dankzij onze ervaring in de sector van het vastgoed aan de kust kunnen wij voor elke klant het perfecte pand vinden! Ons dynamische team staat altijd voor u klaar. Kortom: u wenst een kustappartement, villa, woning, studio, duplex of beletage te kopen of te verkopen; huren of te verhuren: met Immo Agence Depoorter kunt u met een gerust gemoed in zee gaan. We zullen uw vertrouwen niet beschamen.

 

Steeds welkom in onze kantoren tijdens de openingsuren of op onze site: www.depoorter.be of contacteer ons vrijblijvend!

Kantoren in Middelkerke en Oostende

Immo te Middelkerke en Oostende

Onze vaste rubrieken inzake verhuring, verkoop & herverkoop van vastgoed aan de kust zijn:

* Vakantiewoning te huur in Middelkerke & aan de kust

* Vakantiewoning te koop in Middelkerke (m.i.v. Westende &Lombardsijde)

* Vakantiewoning te koop in Oostende

* Nieuwbouw vastgoed in Middelkerke & aan de kust

* Nieuwbouw vastgoed in Oostende & aan de kust

* Handelspanden te koop kust

* Woningen te koop Middelkerke

 

Immobiliënkantoor aan zee, expert in vakantiewoningen en vastgoed aan de kust